Smeltmeesterstraat 25, 4142SK Leerdam
Maandag - Zaterdag 08:00-20:00
06 - 23 25 57 63

Over ons

Loo Schilderwerken > Over ons

Het gezicht achter Loo Schilderwerken

Dit ben ik. Quincy van Loo, oprichter en eigenaar van Loo Schilderwerken. Mijn kwaliteiten? Ik zit vol energie en Ik haal mijn kracht uit de positieve reacties op het geleverde werk. Ik ben erg sociaal en durf u met zekerheid te zeggen, dat ik met eenieder door een deur kan. Maar genoeg over mijzelf want dit bedrijf draait op de kracht van alle medewerkers. We zijn een jong, verzorgd, vakkundig en ondernemend schildersbedrijf. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een hecht team waar samenwerken en eerlijkheid bij iedereen voorop staat. Wij gaan voor elkaar door het vuur, net zoals wij voor onze opdrachtgevers door het vuur gaan. Ook durven wij elkaar aan te spreken op kwaliteit of wanneer de veiligheid niet in achtgenomen wordt. Met Loo Schilderwerken heb je een betrouwbare partner in het gehele bouwproces.

Kwalitatief schilderwerk:

Zitten er strepen in het schilderwerk? Moeite met strakke lijnen? Of heeft uw vorige schilder het werk slordig achtergelaten? Bij Loo Schilderwerken zeggen wij; ‘voorbereiding is het halve werk’. Daarom werken wij met professionele producten van verfgroothandel Bevela, Sikkens en Sigma. Hiermee garanderen wij streeploos schilderwerk, strakke lijnen en een prettige ervaring wanneer wij bij u te werk gaan.

Erkend leerbedrijf:

Loo Schilderwerken is een, door het Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), erkend leerbedrijf. Dit wil zeggen dat wij jonge toekomstige vakmensen op sleeptouw nemen. In deze periode laten wij de stagiaires (werknemers) op een leuke en leerzame manier kennismaken met het schildersvak. Met een tekort aan echte vakmensen is dit hard nodig!

Groeiende onderneming:

Wij zijn een jonge frisse onderneming en vanaf de oprichting hebben wij veel tijd gestoken in het nog beter maken en vernieuwen van onze diensten. Wij steken bijvoorbeeld jaarlijks tijd aan scholing. Denk hierbij aan een trainingen en het bezoeken van vakbeurzen. Zo blijven wij up-to-date van de ontwikkelingen in ons vakgebied en kunnen wij onze kwaliteit blijven garanderen. Een compleet overzicht van onze werkzaamheden is te vinden onder het tabblad ‘diensten’.

Onze diensten

Schilderwerken

Naast het decoratieve aspect als kleur, wilt u uw kozijnen, wanden en plafonds natuurlijk ook enigszins bescherming bieden. Daarbij is een belangrijk verfsysteem een pre. Door uw woning te voorzien van kwaliteitsproducten, dragen wij op deze manier een stuk zorg voor die bescherming. Daarom is ieder project bij Loo Schilderwerken maatwerk. Wij helpen graag met kleuradvies wanneer u hier baat bij heeft.

Meer informatie

Spuitwerkzaamheden

Met ons spuitapparatuur van het merk GRACO kunnen wij uw wanden, plafonds en houtwerk voorzien van een mooi watergedragen verfsysteem. Het spuiten van verf is niet alleen sneller en efficiënter. Het zorgt ook voor een strakker eindresultaat. Een spuit behandeling staat gelijk aan twee behandelingen met de kwast en roller.

Meer informatie

Bedrijfsvloeren/vloercoating

Vloercoating is een afwerking van een bestaande vloer. De coating beschermt de huidige vloer en heeft veel bijkomende voordelen. Denk hierbij aan vloeistofdichtheid, antislip afwerking, mechanische belastbaarheid en chemisch bestendig. Vloercoating kan worden aangebracht in elk bedrijf en is geschikt in iedere sector. Vloercoating kan worden aangebracht op beton, een cementdekvloer of over bestaande epoxycoating. [...] Meer informatie